Karens Hus set fra Bispebjerg Bakke

Velkommen til kommende arrangementer – eftersommer 2019

Søndag 1. september kl. 13.00: HØSTFEST i Karens Hus og Have.
Traditionen tro holder vi høstfest i samarbejde med foreningen Kulturnet.
Gerne tilmelding på tlf 2213 8710
eller mail: foreningen.kulturnet@gmail.com
Pris for deltagelse 45,- kr

Kl. 13 serveres grøntsagssuppe m. grovbrød, leveret af ”Mors Madpakke”og kl. ca. 14 synger vi høstens sange til akkompagnement af Henning Lund på fløjte og vores troubadour Per Jensen på guitar.
Midtvejs serverer vi kaffe/te med småkager.
Jette Varn læser Carl Ewalds naturhistoriske eventyr: Regnormen og Storken.

Tirsdag 10. september kl. 19 i Karens Hus:
Design og social bæredygtighed.

Tekstildesigner og -kunstner Stine Linnemann fortæller om, hvordan hun skiftede spor til at arbejde med social bæredygtighed.
Stine har en baggrund som designer for luksus-modebranchen i London og Paris, men en rejse til Etiopien og samarbejde med et fair-trade væveri blev starten på en helt ny retning for hendes karriere som designer.

I dag har næsten alle Stines projekter en social bæredygtighedsvinkel, for eksempel at skabe noget kunstnerisk med mennesker som er udsatte, ved at afholde kreative workshops og arrangementer i offentligheden og ved at samarbejde med socialøkonomiske virksomheder.
Hvis du er nysgerrig på, hvad social bæredygtighed er, og hvordan man kan arbejde med det i praksis, er dette foredrag noget for dig.
Deltagelse gratis, men gerne tilmelding på
mail@agendaforening-nordvest.dk  eller tlf 2653 8091.

Lørdag 14. september kl. 14: Nørrebros åbne gårde.
Mødested Blågårds Plads, hjørnet ved Kroteket.
Rundvisning i Nørrebros åbne gårde v. Jesper Langebæk, som ud over at have været del af tilblivelsesprocessen her, har erfaring fra blandt andet områdeløft og Nørrebros Beboeraktion.
Se, hvordan de sammenlagte gårde tager sig ud og hør om, hvordan de blev til. Arrangementet varer indtil kl ca 15:30

Deltagelse gratis, gerne tilmelding som ovenstående.