Karens Hus set fra Bispebjerg Bakke

Om Agendaforeningen

Hvad er Agendaforening Nordvest?

Initiativet udspringer af Agenda 21 (dagsorden for bæredygtighed i 21. århundrede), som blev vedtaget i Rio i 1992.
Foreningens medlemmer er borgere med interesse for miljøet.

Siden starten i 1998 har Agendaforeningen været aktiv i adskillige projekter i Københavns Bispebjerg-Nordvest bydel, f.eks. miljørigtige indkøb, rensning af giftgrunde med piletræer, kampagne for at fjerne skrotbiler i kvarteret, bytteuger på Genbrugsstationen, konkurrence om indsamling af aluminium samt ideer til løsning af trafikale problemer i området.

Foreningen har været en af hovedkræfterne bag etableringen af Miljøpunkt Bispebjerg, Brønshøj-Husum samt har bidraget til etablering af de årlige økologiske høstmarkeder på Kulturhuset Bispebjerg Nordvest og etableringen af andelskredsen omkring den økologiske andelsgård "Brinkholm"
Vi var aktive i udviklingsplan for Lersøparken

Hvordan finder du os? Adressen er her kortet fra Google Maps

****************************************